Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Vintermenu
    • Sommermenu
    • Alternative retter til sommermenuen
    • Livretter
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Sommermenu

Menuerne er sæsonbetonede og afstemte, så for at få den mest helstøbte oplevelse, anbefaler vi, at du vælger menuerne som de er. Har I behov for at justere lidt på retterne, finder vi dog ud af det.

En lille snack at starte på.

PUFFEDE SESAMCHIPS
 
FORRET.

REJEBISQUE MED RØMØ REJER OG RØGET OLIE
SYRLIGE GULERØDDER OG SPRØD KAMMUSLING MED BLÆKSPRUTTE BLÆK
 
NYBAGTE BRØD OG LUFTIGT SMØR
 
MELLEMRET.

HELLEFISK MED ASPARGES OG RAMSLØG PURÉ
HØNSEFUMET, SPRØD KYLLING OG SAVOYKÅL
 
HOVEDRET.

KALVECULOTTE MED SAUCE DEMIGLACE
PETIT KARTOFLER MED CITRONTIMIANSMØR
SOMMERSALAT MED SOMMERKÅL, SYRLIGE SMÅ LØG,
SALTEDE AGURKER, RÅ RADISER,
BAGTE SELLERI, GELERET HAVTORN OG BROCCOLI STOK
 
DESSERT.
 
KARAMELLISERET FLØDEIS MED LUFTIG TIRAMISUCREME
RABARBERSORBET MED RØDE ÆBLER OG KIRSEBÆR LÆDER
TØRRET CHOKOLADEMOUSSE OG SYLTEDE BÆR

 
425 kr.
pr. couvert
  • 360 kr. for levering i Storkøbenhavn
  • 360 kr. i timen pr. kok fra ankomst (efter aftale)
  • 390 kr. i servicetillæg

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Private dining-Menuer

  • Vintermenu

    Mens du venter på at tage imod dine gæster, kan du iagttage kokken, som er ved at forfine skummet, der skal ledsage den første appetizer.

  • Sommermenu

    Med Private Dining kan dine gæster nyde en aften med fire eller op til 8 serveringer.

  • Alternative retter til sommermenuen

    Vi anbefaler disse hits!

  • Livretter

    Vi tilbyder at udvide menuen med disse retter som er store hits i vores sortiment!

Det praktiske

Medbringer I selv service?

Vi har selvfølgelig selv potter, pander og alt det øvrige gear, vi skal bruge for at top-tune maden.

Vi medbringer selv tallerkener til de retter som er tallerken anrettet.

Hvor meget køkkenkapacitet skal I bruge til Private Dining?

Vi skal bruge et komfur, en ovn, en hylde i fryseren og en hylde i køleskabet.

Derudover skal der være bordplads, så vi kan anrette det antal tallerkener, som svarer til antallet af gæster. Det behøver dog ikke at være et køkkenbord, men kan f.eks. være et anretterbord.

Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?

Vi kommer typisk 1-1 ½ time før den første ret skal serveres, og vi bliver til den sidste ret er præsenteret og sat på bordet. Derefter rydder vi op i køkkenet og lister lige så stille af, så I kan nyde resten af aftenen.

Kan I sørge for serveringen?

Kokkene hos Rickys Køkken er meget tæt på gæsterne ved Private Dining og kommer altid ind og præsenterer menuen. Vi giver også gerne en hånd med, når retterne skal serveres.

Tjenere/serveringspersonale skal værten dog selv sørge for. Vi formidler kun tjenere i ganske særlige tilfælde.

Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?

Vi tilbyder Private Dining, hvis I er minimum 25 personer.
 
 

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Hvor meget køkkenkapacitet skal I bruge til Private Dining?Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?Kan I sørge for serveringen?Spørg til allergener? Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej