Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Vintermenu
    • Sommermenu
    • Alternative retter til sommermenuen
    • Livretter
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Alternative retter til sommermenuen

Til værten som elsker at have noget at vælge imellem.


FORRETTER

MODNET LAKS I LIME, SOYA OG RØDBEDE MED PURLØGSEMULSION, HVIDLØGS SNE OG SKORZONER FRITES
~
OKSECARPACCIO MED RØGET MAJO OG BULS BLOOD
SOMMER SAUCE PÅ JORDBÆR OG JALAPEÑOS MED FRITERET SELLERI
~
LAMMEFILET SOUZ VIDE MED CITRONTIMAIN PÅ SIFON
LAMME TAPIOKACHIPS OG TØRREDE HVIDLØGS FLAGER
SAUCE PÅ LAMMESKY MED ÆBLEEDDIKE, RØD HAVESYRE OG KARSE
 
HOVEDRET
 
KALVEMØRBRAD MED LØG I VARIATION OG KANTARELLER
SAUCE DEMIGLACE OG SMÅ KARTOFLER 
 
 
425 kr.
pr. couvert

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Private dining-Menuer

  • Vintermenu

    Mens du venter på at tage imod dine gæster, kan du iagttage kokken, som er ved at forfine skummet, der skal ledsage den første appetizer.

  • Sommermenu

    Med Private Dining kan dine gæster nyde en aften med fire eller op til 8 serveringer.

  • Alternative retter til sommermenuen

    Vi anbefaler disse hits!

  • Livretter

    Vi tilbyder at udvide menuen med disse retter som er store hits i vores sortiment!

Det praktiske

Medbringer I selv service?

Vi har selvfølgelig selv potter, pander og alt det øvrige gear, vi skal bruge for at top-tune maden.

Vi medbringer selv tallerkener til de retter som er tallerken anrettet.

Hvor meget køkkenkapacitet skal I bruge til Private Dining?

Vi skal bruge et komfur, en ovn, en hylde i fryseren og en hylde i køleskabet.

Derudover skal der være bordplads, så vi kan anrette det antal tallerkener, som svarer til antallet af gæster. Det behøver dog ikke at være et køkkenbord, men kan f.eks. være et anretterbord.

Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?

Vi kommer typisk 1-1 ½ time før den første ret skal serveres, og vi bliver til den sidste ret er præsenteret og sat på bordet. Derefter rydder vi op i køkkenet og lister lige så stille af, så I kan nyde resten af aftenen.

Kan I sørge for serveringen?

Kokkene hos Rickys Køkken er meget tæt på gæsterne ved Private Dining og kommer altid ind og præsenterer menuen. Vi giver også gerne en hånd med, når retterne skal serveres.

Tjenere/serveringspersonale skal værten dog selv sørge for. Vi formidler kun tjenere i ganske særlige tilfælde.

Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?

Vi tilbyder Private Dining, hvis I er minimum 25 personer.
 
 

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?Accepterer i dankort, kreditkort mv.I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?Er det muligt at få restauranten åbnet? Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej